The Workshop

If you look at the Chapel build from a Birdseye view, it’s shaped like a T.

Chapel Birdseye.png

The Top of the T is actually where our workshop will be and it has certainly seen a lot of developments in the past week.

back_Int_A_web

The roof has  come such a long way internally and externally.

You can see that the location of each window in the workshop allows the light to literally pour into the room and with the sun shining as brightly as it is today you can really see the design come to life.

back_Int_B_web

The workshop is connected to the main building allowing easy access to and from.

Up_on_the_roof_web

A great action shot of the roof getting the finishing touches before the slate is slotted on-top.

The windows are next!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s